Σάββατο, Μαΐου 24

Προκαλούν οι Σκοπιανοί της Αυστραλίας

Περίπου 20.000 Σκοπιανοί της Αυστραλίας σύμφωνα με τους διοργανωτές βγήκαν στους δρόμους φτάνοντας μέχρι το κοινοβούλιο της vctoria ζητώντας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας να αναγνωρίσει επίσημα την εθνική κυριαρχία της Μακεδονίας με την ιστορική και συνταγματική ονομασία.


Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου δηλώσαν ότι:
Ήρθε η ώρα η αυστραλιανή κυβέρνηση να ακυρώσει την ξεπερασμένη και αθέμιτη εξωτερική πολιτική έναντι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
Ενώ προέτρεψαν την αυστραλιανή κυβέρνηση να ζητήσει από την Ελλάδα να ακολουθήσει το δικό τους παράδειγμα και να ζητήσει συγνώμη από τους αυτόχθονες Μακεδόνες για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, όπως η Αυστραλία είχε ζητήσει συγνώμη από τους Αβοριγίνες της Αυστραλίας.

Επίσης είπαν ότι η αυστραλιανή κυβέρνηση απέτυχε να αναγνωρίσει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα , προσθέτοντας ότι οι αναφορές, όπως " πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία" και "σλαβο-Μακεδόνες" είναι προσβλητικές υποτιμητικές και «κατάχρηση» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.
Ενώ έκαναν και κριτική στην κυβέρνηση της Αυστραλίας λέγοντας ότι ο "(Πρωθυπουργός) Kevin Rudd και ο υπουργός Εξωτερικών (Stephen Smith) μπορούν να σταθούν απέναντι στην Κίνα και να αντιμετωπίσουν το ζήτημα του Θιβέτ, να σταθούν στο πλευρό του λαού του Ανατολικού Τιμόρ αλλά δεν μπορεί να σταθούν για τη Μακεδονία.

Ταυτόχρονα έχουν αναρτήσει και σχετικό video στο internet.
http://www.youtube.com/watch?v=rK0pvdn4MO8

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχουν και video

http://buzz.phigita.net/video/B_v
LCx6zXDY

Ανώνυμος είπε...

Είναι γελοίοι

Unknown είπε...

σιγά μην ήταν τόσοι!!
μια χούφτα άνθρωποι με βαριά
εγκεφαλική βλαβη

αντε γιατι αυτες τις μερες..πολλα
μαζεμενα ακουσαμε