Δευτέρα, Απριλίου 14

Προωθείται η διοικητική μεταρρύθμιση

Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σχετικά με το θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση.

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η συζήτηση με την ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ, ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Παυλόπουλος, σημειώνοντας ότι "μπήκε στη σωστή βάση το ζήτημα των οικονομικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο αποτελεί το θεμέλιο πάνω στο οποίο είναι δυνατόν να στηριχθεί η διοικητική μεταρρύθμιση".

Ο Π. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της μεταρρύθμισης την οποία προωθεί η κυβέρνηση, καθώς το ΠΑΣΟΚ, ιδίως με τον "Καποδίστρια", δημιούργησε δομές και μάλιστα εν κρυπτώ και στη συνέχεια τις άφησε χωρίς καμιά οικονομική στήριξη.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι "εμείς πρώτα βάζουμε τα θεμέλια της οικονομικής στήριξης, ώστε να μπορούν οι πιο ισχυροί πια οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ασκήσουν τις αρμοδιότητές τους και κατόπιν προχωράμε στην κεντρική μεταρρύθμιση".

Ο κ.Παυλόπουλος ανέφερε ότι ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης κατέληξε σε συμφωνία με την ΚΕΔΚΕ για την ενίσχυση των οικονομικών των δήμων, καθώς το 90% των τελών κυκλοφορίας και έκτακτη οικονομική ενίσχυση μεταφέρονται στους ΟΤΑ πρώτου βαθμού, ενώ συνεχίζεται και η συζήτηση με την ΕΝΑΕ.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι αναμένονται οι μελέτες από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ και όταν ολοκληρωθούν, με βάση και τη νέα οικονομική βάση, θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τα διοικητικά συμβούλια των δυο οργανώσεων, ώστε να υπάρξει συμφωνία για τις δομές και να προωθηθεί το σχέδιο νόμου στη Βουλή.

πηγη:hri

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και προς διευκόλυνση των συνταξιούχων του Ιδρύματος, σας ενημερώνουμε ότι η πληρωμή των συντάξεων ΙΚΑ για το Μάιο του 2008 και του δώρου του Πάσχα, θα γίνει στις 17/4/2008.

Ανώνυμος είπε...

yφεση του φαινομένου της μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα εξαιτίας ισχυρών ανέμων στην περιοχή της ερήμου που σηκώνουν σκόνη η οποία μεταφέρεται στην Ευρώπη, αναμένεται από σήμερα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα καταγραφής της μεταφερόμενης σκόνης του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπου η συγκέντρωση σκόνης στον αέρα έφτασε τα 2 γραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα.

Η σκόνη είχε καλύψει χθες μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Μεσογείου, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΜΥ, ο υδράργυρος θα πέσει σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και οι άνεμοι θα κοπάσουν. Από την Πέμπτη, όμως, προβλέπεται νέα αύξηση της θερμοκρασίας με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν στους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι νοτιάδες θα ευνοήσουν και πάλι τη μεταφορά σκόνης.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν, επίσης, ότι η Μεγάλη Εβδομάδα θα μπεί με βροχή, αλλά το Πάσχα ο καιρός θα είναι ζεστός.

Ανώνυμος είπε...

Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε ότι στο αεροδρόμιο "Roissy Charles De Gaulle" κατασχέθηκαν 91.200 δισκία αναβολικών ουσιών, τα οποία παρασκευάστηκαν σε παράνομο εργαστήριο της Ταϊλάνδης και είχαν προορισμό άγνωστο παραλήπτη στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Η σχετική ανακοίνωση
"Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του οικονομικού εγκλήματος, και του λαθρεμπορίου ψυχοτρόπων ουσιών, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ανακάλυψε και κατέσχεσε μεγάλη ποσότητα αναβολικών ουσιών τα οποία εισήχθησαν στη χώρα μας μέσω ταχυμεταφοράς.
Ειδικότερα το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με την Γαλλική Υπηρεσία τελωνείων και το Γραφείο Αξιωματικού Αστυνομικού Συνδέσμου της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, προχώρησε στην κατάσχεση 91.200 δισκίων αναβολικών χαπιών.
Τα αναβολικά εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Roissy Charles De Gaulle σε δέμα εταιρείας ταχυμεταφορών, προερχόμενο από τη Bangkok της Ταϊλάνδης.
Οταν το δέμα έφτασε στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' κατασχέθηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής.
Παραλήπτης του δέματος εμφανίζονταν πρόσωπο σε ταχυδρομική διεύθυνση στην Ηλιούπολη το οποίο παρά τις αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις στη συγκεκριμένη διεύθυνση, δεν προσήλθε να παραλάβει το δέμα. Μετά από έρευνα του κλιμακίου της Υπ.Ε.Ε. αποδείχθηκε ότι το εν λόγω πρόσωπο ήταν ανύπαρκτο.
Τα δισκία έφεραν ενδείξεις, ALAZO ANDROLIC, ANABOL STANZOL, ΚΑΙ CETABON, και προέρχονταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει στα χέρια της η Υπ.Ε.Ε. από παράνομο εργαστήριο στην Ταϊλάνδη. Οι έρευνες συνεχίζονται από την Δίωξη Ναρκωτικών και Οπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών, της παράνομης εισαγωγής των αναβολικών στη χώρα μας, και των παραληπτών τους". (cosmo.gr)

Tο πρώτο είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΠΑ, το Oxymetholone, το δεύτερο είναι το πασίγνωστο Winstrol και το τελευταίο το επίσης πασίγνωστο Cetabon (συνδιασμός winstrol και βιταμίνης Β).
Περιμένω να έχει και συνέχεια το θέμα, γιατί αυτά που κατασχέθηκαν είναι όλα ανδρογόνα και δεν έχει αποθεραπεία μαζί (αποθεραπεία=προστασία για τα , να μην μικρύνουν, και για να μην υπάρξει γυναικομαστία στους άνδρες). Αλλά θα μου πεις με 3 ευρώ παίρνεις ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ένα κουτάκι Proviron απο το φαρμακείο