Παρασκευή, Αυγούστου 1

Δείπνο Καραμανλή στους βουλευτές

Σε άμεση προτεραιότητα η διοικητική μεταρρύθμιση και η Ολυμπιακή

Στα δύο αυτά ζητήματα αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης στον Πειραιά, προς τους βουλευτές της ΝΔ του α και β θερινού τμήματος της Βουλής. Στο δείπνο που έγινε στο Ναυτικό Όμιλο του Πειραιά, έδωσαν το παρών περισσότεροι από 50 βουλευτές οι οποίοι συνοδεύονταν από τις συζύγους τους.

Απουσίασαν για διάφορους λόγους για τους οποίους ενημέρωσαν τον κ. Τραγάκη, οι κύριοι Βύρων Πολύδωρας, Πέτρος Τατούλης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Aννα Ψαρούδα-Μπενάκη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αρνητικά απάντησε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος στην ερώτηση αν θεωρεί ο Πρωθυπουργός ότι υπάρχει κάποιο μήνυμα από την απουσία κάποιων βουλευτών από το δείπνο. "Ηταν μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση για τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που συμμετέχουν στα δύο θερινά τμήματα της Βουλής" πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ο Κώστας Καραμανλής έφθασε στο Ναυτικό όμιλο Πειραιά συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Νατάσσα. Τον υποδέχτηκε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης.

Με πληροφορίες από : hri


Δεν υπάρχουν σχόλια: