Κυριακή, Ιουνίου 1

Εκλογές στην ΠΓΔΜ

Εκλογές διεξάγονται σήμερα στην ΠΓΔΜ, το αποτέλεσμα των ελεύθερων εκλογών θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της διπλανής χώρας, τόσο ως αναφορά την είσοδο στο ΝΑΤΟ, αλλά και την έναρξη των ενταξιακων συνομιλιών για είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η διπλανή χώρα είναι υποχρεωμένη μετά το βετο της Ελλάδας στο Βουκουρέστι να επιδείξει πολιτική ωριμότητα και να λύσει άμεσα το πρόβλημα για το ζήτημα του ονόματος στη διένεξη με την Ελλάδα.

Οι εκλογές χαρακτηρίστηκαν από τα επεισόδια βίας μεταξύ των αλβανικών κομμάτων, αλλά και από την πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία της Ράντμιλα Σεκερίνσκα που ηγείται της σλαβομακεδονικής αντιπολίτευσης «Ήλιος-Συνασπισμός» για την Ευρώπη.

Το κόμμα VMRO-DPMNE του απερχόμενου πρωθυπουργού κ. Nikola Gruevski αναμένεται μετά και το εθνικιστικό παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας να κερδίσει τις εκλογές.

Δεύτερος αναμένεται να έρθει ο συνασπισμός της σλαβομακεδονικής αντιπολίτευσης "Ήλιος-Συνασπισμός για την Ευρώπη", του οποίου ηγείται το κόμμα "Σοσιαλδημοκρατική Ένωση Mακεδονίας" (SDSM) της Ράντμιλα Σεκερίνσκα.
Μεταξύ των αλβανικών κομμάτων στην ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και εκτιμήσεις αναλυτών, αναμένεται να επικρατήσει η "Ένωση για τη Δημοκρατική Ένταξη" ( DUI) του Αλί Αχμέτι, η οποία βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Με πληροφορίες από: ape, b92

9 σχόλια:

Maria Verivaki είπε...

ta nea pou parousaizete einai poli endiaferon - an boreite na mou peite, poios einai o skopos tou blog??

filaka, maria apo xania

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωση για την ενημέρωση
φιλικά, neoinileias

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΕΝΤΙΖΗΣ είπε...

sygxaritiria
synexiste tin prospatheia...

http://arismentizis.blogspot.com

Δημοτική Πρωτοβουλία ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ είπε...

Καλα κανατε και διαφημισατε το blog σας με σχολιο στο δικο μας.
Εχουμε νεα για σας και για τον καθε ενδιαφερομενο.
Διαβαστε αν θελετε την τελευταια μας καταχωρηση http://stasivyrona.blogspot.com/
ωστε να ενημερωθειτε, για τις αλλαγες που καναμε.
Επισης αν θελετε μας στελνετε μια ηλεκτρονικη διευθυνση (email) στο stasivyrona@gmail.com ωστε να επικοινωνουμε μαζι σας και να βελτιωσουμε τη συνεργασια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΕ Των σκοπιών μετέδωσαν οτι έγιναν επεισόδια, υπάρχει και ενας νεκρός

ATHENA είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΤΙΚΕΤΑ (ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΑΜ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ. ΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΦΑΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ "ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚ"! ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

αν κατάλαβα καλά φαίνεσαι ενοχλημένη;

Oμως στο internet μόνο ένα κλικ του ποντικιού μπορείς να αλλάζεις άμεσα online πραγματικότητα, το φαινόμενο αυτό λέγεται και κοινωνική δικτύωση.

Αν θέσουμε όρια θα υποβαθμίσουμε σημαντικά τη λειτουργία του. Τώρα μπορούμε να δημιουργούμε πραγματικές αλληλεπιδράσεις έστω και εικονικά.
Επίσης και τα κοινωνικά όρια δεν είναι με σαφήνεια καθορισμένα ώστε να απαγορεύουν ρητά τη διαφήμιση, ενώ η διαφήμιση γενικότερα είναι κοινωνικά αποδεκτή.
neoinileias

ATHENA είπε...

ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ,
ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΙΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΩ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ;-)

Ανώνυμος είπε...

Είπες ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ,
ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΧΛΕΙ
Συμπέρασμα: είσαι ενοχλημένη.

είπες :ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,
Αφού δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή η διαφήμιση γιατί δεν έχει καταργηθεί ;

ΕΙΠΕΣ:ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΩ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ;-)
Χαίρομαι που συμφωνούμε
neoinileias