Πέμπτη, Αυγούστου 21

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


Τον οικισμό Αρτέμιδας του Νομού Ηλείας, επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Ο οικισμός υπέστη μεγάλες καταστροφές, όπως, άλλωστε κι η ευρύτερη περιοχή από την περσινή καταστροφική πυρκαγιά.

Ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού και ενημερώθηκε για την κατάσταση την οποία βρίσκονται ένα χρόνο μετά τις φωτιές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εναπόθεσε από ένα λευκό τριαντάφυλλο στο σημείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δώδεκα συνάνθρωποι μας, λόγω των πυρκαγιών και αργότερα επισκέφθηκε το σπίτι του αστυνομικού Χάρη Κάρτα, ο οποίος υπηρετούσε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και του οποίου η αδελφή βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τα τρία παιδιά της στην Αρτέμιδα.


Κατά την επίσκεψη του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και με τη φράση θα γυρίσουμε τη σελίδα στην Ολυμπία και τις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας και ολόκληρη την Ελλάδα παρέδωσε στο νομάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφίρα επιταγή της τάξεως του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για την ανασυγκρότηση της περιοχής που αντιστοιχούν στο 1/3 της εκλογικής επιχορήγησης του ΠΑΣΟΚ από το κρατικό προϋπολογισμό.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου στην σύσκεψη με φορείς της Ηλείας στην Αρχαία Ολυμπία, δήλωσε:
«Ο κ. Παπανδρέου με τις σημερινές του δηλώσεις στην Ηλεία απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ταυτίζει τον αντιπολιτευτικό ρόλο του κόμματός του με το μηδενισμό, την όξυνση και την εύκολη υποσχεσιολογία. Ούτε τον περασμένο Σεπτέμβρη έπεισε με αυτή την τακτική, ούτε τώρα πείθει κανέναν».

Mε πληροφορίες από: hri

Δεν υπάρχουν σχόλια: