Σάββατο, Αυγούστου 30

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ τουλάχιστον 150 αλλοδαπών από αφρικανικές χώρες, Σομαλία, Σουδάν και Νιγηρία, σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στις οδούς Γερανίου, Μενάνδρου και Σοφοκλέους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έντεκα αλλοδαποί και ένας αστυνομικός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Οι αλλοδαποί χρησιμοποιώντας σπαθιά μαχαίρια και ρόπαλα συνεπλάκησαν -σύμφωνα με πληροφορίες -για διακίνηση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην περιοχή έγινε πραγματική σύρραξη και όταν έσπευσαν εκεί οι αστυνομικοί ένας αλλοδαπός επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε στο χέρι αστυνομικό της ομάδας "Ζήτα".

Ο αστυνομικός πυροβόλησε με το όπλο του και τραυμάτισε τον αλλοδαπό στο πόδι ενώ από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε ελαφρά και ένας Έλληνας υπήκοος που περνούσε τυχαία από το σημείο εκείνο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συνολικά 49 προσαγωγές ενώ γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια των εκτεταμένων επεισοδίων.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στην περιοχή που έγιναν οι συμπλοκές καθημερινά και από το μεσημέρι πάνω από 500 εξαρτημένα από τα ναρκωτικά άτομα τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα φτάσει πρώτος «στους εμπόρους» να αγοράσει ναρκωτικά.
Με πληροφορίες από hri, foto,al. press

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το Special Morning Παρουσιάζει την ταινία Μικρού μήκους.ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Του Γιώργου Αλογοσκούφη