Παρασκευή, Απριλίου 4

Αεροπορική σύνδεση μεταξύ Πάτρας και Ηρακλείου


Από τις 17 Απριλίου γίνεται πραγματικότητα η πρώτη αεροπορική σύνδεση μεταξύ Πάτρας και Ηρακλείου Κρήτης, με αεροπορικά δρομολόγια που εγκαινιάζει η ιδιωτική εταιρεία sky express.

Η αεροπορική σύνδεση με την Κρήτη θα γίνεται σε τακτική βάση όλο το χρόνο, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 11.00 το πρωί και ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο του Αράξου στη 1.00 το μεσημέρι.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν με ελικοφόρα αεροσκάφη τύπου JS31 16 θέσεων, και στις αρχές καλοκαιριού θα αναβαθμιστούν, με μεγαλύτερα των 30 θέσεων.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες της αεροπορικής εταιρείας, στους άμεσους στόχους τους είναι και η αεροπορική σύνδεση της Πάτρας με την Θεσσαλονίκη, ενώ δεν απέκλεισαν να γίνει κάτι παρόμοιο και στο μέλλον με πρωτεύουσες των Βαλκανίων, όπως Τίρανα, Σόφια και Βουκουρέστι.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, η εταιρεία θα διαθέτει και λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρεί από την πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...
Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ο ΜΠΑΜΠΑΣ)
ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΣ ).
ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ι.Χ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351 ΤΑΞΙ ΑΠΑΤΗ taxi apati ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ι.Χ
www.blogapateones.blogspot.com/
gio karani : Εικόνες / Γενικά / ka.jpg
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η info@auto-corner.gr
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
auto-corner.gr ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κλεβουν εδω και 15 χρονια ,και ειναι ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ
ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΞΙ , Ι. Χ. μεχρι ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
απατη με αγορα ταξί
Το ΒΗΜΑ, 02/03/2008 , Σελ.: A45
( ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, και η παρέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ( συζυγος ΕΛΙΣΑΒΕΤ η ΕΛΣΑ ) , και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ). ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351

έβαλαν τη σύζυγό του να συστήσει τεχνική εταιρεία ώστε να καταφέρουν από μια τόσο πρόσφορη αγορά όσο η αγορά ακινήτων να αποκομίσουν οφέλη εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών που φιλοδοξούν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι».
Το πρώτο διάστημα της δράσης τους οι «επιτήδειοι επιχειρηματίες» κατηγορούνται ότι «αλίευαν» τα θύματά τους καταχωρώντας αγγελίες στον Τύπο με τις οποίες προσέφεραν ταξί και άδειες ταξί στις πιο ευνοϊκές τιμές της αγοράς. Με τον τρόπο αυτόν προσείλκυαν τα υποψήφια θύματά τους και στη συνέχεια τους αποσπούσαν σημαντικότατες προκαταβολές χωρίς ποτέ να δίνουν τα οχήματα ταξί ή τις άδειές τους.
«Μου έχουν προτείνει να κλέψουν άλλους για να ξεχρεώσουν εμένα»...
«Εχουν περάσει απίστευτα μεγάλα ποσά από τα χέρια τους. Εχω σκοπό να τους βάλω φυλακή. Μου έχουν προτείνει να κλέψουν άλλους για να ξεχρεώσουν εμένα. Δεν το θέλω αυτό, λεει ενα απο τα θύματά τους.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351