Κυριακή, Απριλίου 6

ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ;

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη σε ολόκληρο τον κόσμο το σκάνδαλο ντόπινγκ στην άρση βαρών. Ως γνωστό σχεδόν ολόκληρη η Εθνική ομάδα βρέθηκε ντοπαρισμένη μετά από έλεγχο που έγινε από την WADA. Το σκάνδαλο είναι για το Αθλητικό κίνημα μαύρη σελίδα.

Με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την πολιτική κατά του ντόπινγκ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει ποινή αποκλεισμού έως και δύο χρόνια στους αθλητές.

Το ίδιο ισχύει και για την εθνική ομοσπονδία, στην περίπτωση που έχουν βρεθεί θετικοί τρεις ή περισσότεροι αθλητές της, σε διάστημα ενός ημερολογιακού έτους.

Επίσης, προβλέπονται και βαρύτατα πρόστιμα.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς από την Ηλεία . Τι έγινε με τους δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τσακώνονταν προχθές στο Μάκη . Αντωνόπουλος και Κατρίνης ή κάπως έτσι.Επειδή μπερδέυτηκα , τι ακριβώς έχει γίνει ρε παιδιά ?Έσείς κάτι παραπάνω θα ξέρετε . Είναι αλήθεια αυτά που έλεγε ο Μάκης? Αν έχετε όρεξη ρίξτε μια εξήγηση να μάθουμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

θα γραψουμε το βραδυ σχετικα ΠΟΛΛΑ

phlou...flis είπε...

Μήπως τελικά όλοη η υπόθεση τους τους αρσιβαρίστες από την αρχή ...βρωμούσε (προ 2004;).

Ανώνυμος είπε...

Στην κατασυκοφαντημένη αρχαία Ελλάδα, το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής στους γιορτινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν οι αθλητές, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, να ήταν όχι υπήκοοι, όπως εκβιάζουν εμάς οι αρχομανείς, αλλά πολίτες από χωριό (πόλεις ονόμαζαν τις Συνομοσπονδίες χωριών) όπου οι υπεύθυνοι αναδεικνύονταν κάθε χρόνο από ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ! Γι΄αυτό συμμετείχαν και οι ταλαιπωρημένοι Σπαρτιάτες από τους περσολάτρες εφόρους (αφού άλλαζαν κάθε χρόνο, με την ελπίδα να προλάβουν να τους παραμερίσουν αδικοχαμένα παληκάρια όπως ο Λεωνίδας, ο Παυσανίας, ο Άγης και ο Κλεομένης και να συμφιλιωθούν με τους Είλωτες), κι ακόμα Έλληνες από τις δημοκρατικές παροικίες Μεσογείου-Ευξείνου, ενώ δε συμμετείχαν Έλληνες και μη από μοναρχικά καθεστώτα, ώστε να πιέζονται να τα καταργήσουν, αλλά δεν πρόλαβαν με τα 5.000 τάλαντα που χρηματοδότησαν οι Πέρσες τους μισάνθρωπους εφόρους (Ισοκράτης, Περί Ειρήνης).
Το σημερινό διχαστικό τσίρκο των ντοπαρισμένων μονομάχων είναι ρωμαϊκής επινόησης, κι όσοι το αποκαλούν "ολυμπιακό" έχουν άγνοια ή δόλο.
http://www.geocities.com/AFOVIK1

Ανώνυμος είπε...

Οι ΜΟΝΕΣ κλιματικές προβλέψεις για ΨΥΞΗ που επαληθεύονται πάνω που τελειώνει το πετρέλαιο, προκάλεσαν το πατατράκ του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι (δηλ. την εγκατάλειψη της εισβολής σε Ουκρανία-Καύκασο και άρα γενικευμένης σύρραξης), και είναι επιτέλους καιρός για δημόσιες ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με το σημαντικότερο παράγοντα της ανθρώπινης επιβίωσης, το κλίμα και τα λαμόγια που μας αποκοιμίζουν.
http://www.warwickhughes.com/agri/Solar_Arch_NY_Mar2_08.pdf
BINTEO: http://klimatika.blogspot.com/2008/01/die8nis-ekehiria-alilovoi8ia.html