Τρίτη, Ιουνίου 24

Σε κρίσιμη καμπή η έρευνα για τη Siemens

Καταιγισμός εξελίξεων σε σχέση με την υπόθεση Siemens αναμένεται την εβδομάδα που διανύουμε, καθώς πληθώρα ατόμων που συνδέονται με το σκάνδαλο, καλούνται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Χθες κατεθεσε συμπληρωματικά ένας από τους υπόπτους στην υπόθεση, ο επιχειρηματίας που φέρεται να συνδέεται με το λογαριασμό των 3,3 εκατομμυρίων μάρκων από τα ταμεία της Siemens.

Σήμερα Τρίτη, στο γραφείο του Εισαγγελέα έχει κληθεί ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Τσουκάτος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί μέσω υπομνήματος.

Καταθέσεων συνέχεια

Τα επτά πρόσωπα που φέρονται ότι ενεπλάκησαν μέσω ισάριθμων τραπεζικών λογαριασμό στη διακίνηση του ενός εκατομμυρίου μάρκων ποσό το οποίο σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τσουκάτος διοχετεύτηκε ως οικονομική ενίσχυση στο ΠΑΣΟΚ - είναι όλα σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα του οδηγού του κ. Τσουκάτου.

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθεί την Τετάρτη κι ένα όγδοο άτομο, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσουκάτου, που εμφανίζεται είτε ως αποκλειστικός δικαιούχος είτε ως συνδικαιούχος των επτά λογαριασμών.
Με πληροφορίες από: hri

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι εμφανές ότι το πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα επεισόδια που έγιναν χθες στη συνέλευση των δασκάλων, οι δάσκαλοι πλακωθήκαν μεταξύ τους στο ξύλο, ενώ όταν ανέβηκε στο βήμα η εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ Άννα Διαμαντοπούλου, διεκόπτετο συνεχώς από τα συνθήματα συνδικαλιστών, που φώναζαν εν χορώ "Ζήμενς - Ζήμενς".
Όταν ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει ο υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος οι συνδικαλιστές ξεδίπλωσαν πανό μέσα στην αίθουσα και φώναζαν συνεχώς συνθήματα, δεν κατάφερε να μιλήσει και αποχώρησε

Ανώνυμος είπε...

Καλά είναι αυτά που λες. Υγειής αντίδραση απέναντι σε δυνάστες-καραγκιόζηδες . Και είναι θετικό πως πρόκειται για δάσκαλους(των παιδιών μας) που τα βάζουν με συνδικΑΛΗΤΕΣ κομματόσκυλα που υπερασπίζονται τη λαμογιοκρατία. Τι να πουν τα βαμπίρ της Αληταρχίας, η Διαμαντοπούλου κι ο Λυκουρέντζος "Θενκ Γκαντ που είσαστε τόσο κορόϊδα" ?