Κυριακή, Ιουνίου 29

Αναβλήθηκαν για τρίτη φορά πρυτανικές εκλογές



Αναβλήθηκαν για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες οι προγραμματισμένες για χθες πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς το ίδρυμα εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη από ομάδα φοιτητών που αντιδρά στην εφαρμογή του νόμου πλαίσιο για την παιδεία.


Μετά και τις χθεσινες εξελίξεις η κατάσταση πλέον στο Πολυτεχνείο που είναι το μοναδικό ΑΕΙ της χώρας που δεν έχουν γίνει πρυτανικές εκλογές χαρακτηρίζεται ως αδιέξοδη.

Η θητεία της πρυτανικής αρχής λήγει στις 31 Αυγούστου και αν μέχρι τότε δεν εκλεγεί νέος πρύτανης και αντιπρυτάνεις από την 1η Σεπτεμβρίου το ίδρυμα θα αναστείλει όλες του τις δραστηριότητες. Κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

4 σχόλια:

Theodore είπε...

Μακαρι να κλεισουν ολα.
Ισως ετσι, να γινει κατι και ταρακουνησει τα βρωμονερα, που λιμναζουν τοσα χρονια τωρα εκει μεσα.(Σε ολα εννοω).

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος δεν έχει το δικαίωμα για κανένα λογο να «τιμωρεί» το πανεπιστήμιο και τον φοιτητή, χρειάζεται να επενδύσει σε στρατηγικές παρέμβασης που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια αναβάθμισης του δημόσιου πανεπιστήμιου και θα διασφαλίσουν την εξέλιξη του, βρίσκοντας καινοτόμους τρόπους και παρέχοντας στους πανεπιστημιακούς δασκάλους ως αντάλλαγμα τα απαραίτητα κίνητρα, ώστε έτσι να αισθανθούν, ασφάλεια για να μπορέσουν να σχεδιάζουν καλύτερα προγράμματα και, σίγουροι, ότι οι εργασίες τους θα μπορούν να αποτιμηθούν και να ανταμειφθούν σωστά.

Με λίγα λόγια χρειάζεται καλύτερη πρόταση με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό.

" από παλιότερο άρθρο στο blog"

Theodore είπε...

Μπλα, μπλα, μπλα.....
...αλλα δυστυχως, επτωχευσαμεν.

Ανώνυμος είπε...

εμείς τουλάχιστον λέμε και κάτι σωστό...

οι άλλοι που δεν λένε τίποτα!!