Τρίτη, Ιουνίου 10

ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο Πρόεδρος το Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Γιώργος Μυλωνάς απήχθη από αγνώστους τα μεσάνυκτα της Δευτέρας προς Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μυλωνάς απήχθη από 3 οπλοφόρους λίγο πριν τα μεσάνυκτα, ενώ επέστρεφε από την πόλη της Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του προς το σπίτι του στο Πανόραμα.

Οι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ίδιος ο Μυλωνάς, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και, αφού επιβιβάσθηκαν και οι ίδιοι σε αυτό, τον υποχρέωσαν να κατευθυνθεί ανατολικά, ενώ άφησαν ελεύθερη τη γυναίκα του.

Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων και σε παρκινκ καταστημάτων τροφίμων στην περιοχή της Θέρμης, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκαν, παίρνοντας μαζί τους τον πρόεδρο του ΣΒΒΕ.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχε γίνει γνωστό από την Αστυνομία εάν οι δράστες ή ο ίδιος ο Μυλωνάς επικοινώνησαν με την οικογένειά του, ταυτόχρονα έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία όλες οι έξοδοι της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μυλωνάς, ηλικίας 49 ετών, είναι ιδιοκτήτης της ΑLOUMIL, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας αλουμινοκατασκευών, με μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: