Κυριακή, Ιουνίου 29

Δυσαρεστημένη η κοινή γνώμη από τον πολιτικό κόσμο


Με τις καταθέσεις των δύο επιχειρηματιών και των δύο -από τους τρεις- χρηματιστών που φέρονται να αποτελούσαν τους κρίκους αλυσίδας εμβασμάτων που έφυγαν από τα ταμεία της εταιρείας SIEMENS, συνεχίζεται αύριο Δευτέρα, η δικαστική έρευνα.
Χθες, κατέθεσε ως ύποπτος ο Θόδωρος Τσουκάτος, ο οποίος επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει αρχικά, ότι δηλαδή το ποσό του 1 εκατ. μάρκων που φέρεται να προέρχονται από τη Siemens κατατέθηκε τμηματικά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογικών αναμετρήσεων.
Τόνισε ότι τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση δεν έχουν καμία ευθύνη, ενώ άφησε αιχμές κατά των συντρόφων του και πικρία για την παράταξη του που, όπως είπε, τον εγκατέλειψε.
Εν τω μεταξύ, σε δημοσκόπηση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής, η κοινή γνώμη τάσσεται αρνητικά προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας. Συγκεκριμένα, το 53,3% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το ζήτημα πλήττει το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, το 25,9% τα δύο μεγάλα κόμματα και το 17,9% τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτό. Για την εξέλιξη του σκανδάλου, το 80,2% πιστεύει ότι η υπόθεση θα κουκουλωθεί και το 13,8% ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα και θα αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Με πληροφοριες από hri

1 σχόλιο:

Kwtsos είπε...

Γεια σας παιδιά !!!!!Πολύ ωραία το μπλόγκ σας.Σας συγχαίρω!!!Μπορείτε να δείτε και τα δυο δικά μου και να μου πείτε τη γνώμη σας!