Πέμπτη, Ιουνίου 12

Καταβάλλονται οι οικονομικές ενισχύσεις στους σεισμοπαθείς


Άρχισε σήμερα να καταβάλλονται στους νομούς Ηλείας και Αχαΐας από την αγροτική τράπεζα οι οικονομικές ενισχύσεις προς τους πυρόπληκτους που ανέρχονται σε 3000 και 10000 ευρώ, οι δικαιούχοι για να πάρουν το επίδομα θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σε αρκετές περιπτώσεις όμως αρκετοί πολίτες ταλαιπωρήθηκαν επειδή δεν είχαν ή δεν ήξεραν πια δικαιολογητικά πρέπει να καταθέσουν. Το επίδομα θα δοθεί σε όσους οι κατοικίες τους είναι μη κατοικήσιμες.

Εν τω μεταξύ, αποφασίστηκε και η μεταφορά των ασθενών από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. Η εκκένωση του κτιρίου αποφασίστηκε μετά τις ζημιές που διαπιστώθηκαν στον 3ο και 4ο όροφο του Νοσοκομείου.

Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι σε αρκετούς Δήμους, δημοτικοί σύμβουλοι, κύρια αυτοί που δεν ταυτίζονται πολιτικά με την κυβέρνηση περιφέρονται στις γειτονιές, κάνοντας μάλιστα και εικονική αυτοψία στα κτήρια, επίσης, λένε στους πολίτες ότι τα χρήματα θα τα πάρουν κατόπιν δικής τους παρέμβασης.


Παιχνίδια εντυπώσεων από τους δημάρχους.

Σήμερα περίπου 25-30 δήμαρχοι από Ηλεία και Αχαΐα κύρια της αντιπολίτευσης προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζοντας ότι έχουν συνάντηση με συμβούλους του πρωθυπουργού .


Η κυβέρνηση κατηγόρησε τους δημάρχους ότι επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των συνανθρώπων μας που επλήγησαν, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τόπος συνάντησης ήταν η βουλή.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ ΛΥΓΟΥΡΙΑ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΊΝΕΙ ΜΕΣΏ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Theodore είπε...

Ηταν προφανες. Αν τους ακουγες να φωναζουν, "αυτη ειναι η δημοκρατια του Καραμανλη", φτανει για να καταλαβεις.
Οχι οτι το παιχνιδακι αυτο, δεν το παιζουν ολα τα κομματα, οταν βρισκονται στην ιδια θεση.
Τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους.
Ολη τους η φαντασια, αρχιζει και τελειωνει, εκει που στηριζει το συμφερον τους.
Χρηση της τιβι κανουν ολοι.
Γι αυτο, μονο γιαουρτια χρειαζονται, ολοι τους.

Ανώνυμος είπε...

20 χρόνια οι ίδιοι που φώναζαν σήμερα έφτασαν το νομό στην τελευταία θέση της χώρας.
Αντί να ντρέπονται έχουν το θράσος τα κάνουν τώρα το νομο ρεζίλη για να εξυπηρετήσουν δικές τους, προσωπικές, σκοπιμότητες.

Ας τα δει ο κόσμος που τους ψηφίζει γιαούρτια χρειάζονται

Ανώνυμος είπε...

Στην Ηλεία εδώ και 20 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι τα ίδια άτομα( όλοι ΠΑΣΟΚ) εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, σήμερα οι άνθρωποι αυτοί χωρίς να αισθάνονται ντροπή ζητούσαν να τους δοθούν αυτά, που, όπως έλεγαν στερήθηκαν για δεκαετίες!!

Το μοναδικό που μπορείς να κανείς είναι να γελάς, άντε να βρεις και καμιά ζουμερή ντομάτα.