Κυριακή, Μαρτίου 30

"ΑΔΙΚΗ"Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



Το έχει «παρακάνει» η δημοτική αστυνομία, λένε οι πολιτες.

Τον τελευταίο καιρό η Δημοτική αστυνομία τής ΑΘΗΝΑΣ έχει «αγριέψει» και βάζει πολλές κλήσεις για παράνομο parking, ενώ ταυτόχρονα παίρνει και τις πινακίδες των αυτοκινήτων που γράφουν αναφέρουν πολίτες της Αθήνας. .

Αρκετοί πολίτες στην πόλη τής ΑΘΗΝΑΣ αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό το έχουν παρακάνει στην προσπάθειά τους να μην παρκάρουν οι πολίτες τα αυτοκίνητα στους πεζόδρομους ή να γεμίσουν τα ταμεία τους, κατά άλλους.

Θα πρέπει όμως να υπάρξει σαφής και αμερόληπτη πολιτική που να έχει σκοπό την ουσία που έιναι η εξυπηρέτηση του δημότη και όχι τον εντυπωσιασμό και την είσπαξη προστίμων που γεμίζουν τα ταμεία χωρις να παράγεται έργο.

Αυτό έχει μεγάλη σημασία διότι καταγγέλλουν πολίτες που τους αφαιρέθηκαν οι πινακίδες οτι, χθες βράδυ περίπου τα μεσάνυχτα στην οδό ΕΡΜΟΥ, η δημοτική αστυνομία αφαιρούσε πινακίδες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο ύψους του θησείου, όταν όμως έφτασαν στο νότιο τμήμα της οδού κοντά στο Γκάζι και μπροστά από πολυτελέστατο κέντρο διασκέδασης που ήταν παρκαρισμένα εκατοντάδες πολυτελή αυτοκίνητα θαμώνων του καταστήματος δεν αφαίρεσαν τις πινακίδες αφού έφτασαν μετά από διαπραγμάτευση σε συμφωνία με τους υπεύθυνους τους καταστήματος να μην πάρουν τις πινακίδες.

Μάλιστα όπως μας κατάγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες έγινε και επεισόδιο όταν ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που του είχαν αφερεθει πιο πάνω οι πινακίδες διαπληκτίστηκε έντονα με τον υπεύθυνο τής δημοτικής αστυνομίας, αλλά και με τους υπευθύνους του καταστήματος που προστάτευε από την δημοτική αστυνομία τα εκεί παρκαρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα.

Ο «δύστυχος» πολίτης ζητούσε πίσω τις πινακίδες του με το επιχείρημα ότι αφού δεν τους γράφουν όλους, δεν μπορεί να παίρνουν πινακίδες. Η όλοι η κανένας έλεγε.

Τελικά ούτε ο πολίτης πήρε πίσω τις πινακίδες του αλλά ούτε και η δημοτική αστυνομία πήρε τις πινακίδες από όλα τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Η δημοτική αστυνομία θα πρέπει να αναθεωρήσει τη στάση της και να εφαρμόζει με δίκαιο τρόπο το μέτρο ή να μην το εφαρμόζει καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: