Κυριακή, Μαρτίου 16

Μαθητής πήδηξε στο κενό από το 2ο όροφο




Την ώρα που οι καθηγητές έσπαγαν το λουκέτο για να εισέλθουν κατειλημμένο σχολείο , ένας μαθητής έπεφτε στο κενό από το δεύτερο όροφο του σχολικού συγκροτήματος.

Όλα έγινα σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα στο ίδιο σχολείο από τον ίδιο όροφο είχε πέσει και άλλος μαθητής σε περίοδο καταλήψεων ,λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

Πρόκειται για το 6ο Γυμνάσιο Χανίων , όπου προχθες το πρωί οι μαθητές αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη του σχολείου τους επειδή οι καθηγητές δεν τους συνοδεύσουν στην τριήμερη εκδρομή.
Οι καθηγητές επιχείρησαν να εισέλθουν στο σχολείο σπάζοντας το λουκέτο. Οι μαθητές μόλις αντίκρισαν το σκηνικό μπήκαν εντός του κτιρίου κλειδώνοντας την κεντρική είσοδο. Αλλά κι εκεί οι καθηγητές έσπασαν το λουκέτο με αποτέλεσμα ένας μαθητής , περιέργως , να πέσει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα καρπού στο αριστερό του χέρι

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο , ενώ επί τόπου κατέφθασαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Βεστάκης και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Παύλος Κοτσιφάκης, οι οποίοι όπως είπαν το παράθυρο από το οποίο έπεσε ο μαθητής είχε κάγκελα.
Άνδρες της Αστυνομίας κάλεσαν το διευθυντή του σχολείου για να καταθέσει κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε στο κενό ο μαθητής.

ΠΗΓΗ: www.esos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: