Δευτέρα, Δεκεμβρίου 1

AIDS: o κίνδυνος δεν έχει περάσει

Παγκόσμια ημέρα καταπολέμησης του AIDS η 1η Δεκεμβρίου και είκοσι χρόνια μετά την καθιέρωσή της, ακόμα η διεθνής κοινότητα είναι αντιμέτωπη με την τραγική πραγματικότητα, δηλαδη, της αποτυχία της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ολέθριες επιπτώσεις του HIV και ειδικότερα στα παιδιά.

Συμφωνα με τη UNICEF τα κράτη μπορούν να περιορίσουν την εξάπλωση της επιδημίας του AIDS με σχετικά χαμηλό κόστος, επενδύοντας στην ουσιαστική πληροφόρηση και στην πρόληψη, προσφέροντας ταυτόχρονα μέσω των κρατικών θεσμών στους νέους που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο την ενημέρωση και την υποστήριξη που χρειάζονται για να μην γίνουν θύματα του AIDS και αυτοί.

Οι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους από το AIDS αν δεν γνωρίζουν τα απαραίτητα. Πρέπει να μάθουν την αλήθεια για το AIDS τόσο πριν γίνουν ενεργοί σεξουαλικά, όσο και μετά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεκαετίες είναι γνωστό ότι είναι απάτη των φαρμακοβιομηχάνων και το έιντς: Ο ρετροϊός είναι αθώος, σύνδρομο κατάρρευσης του ανοσοποιητικού συμβαίνει μετά από πολλά αντιβιοτικά (π.χ. ομοφυλόφιλοι), πνευμονία, ελονοσία, χημειοθεραπεία. Άλλωστε σε πολύ μεγάλο ποσοστό όσων καταλήγουν έτσι, ΔΕ βρίσκεται ο ρετροϊός.
http://www.hivwave.gr