Δευτέρα, Ιουλίου 7

Η δικτυακή πύλη που δεν άνοιξε ποτέ

Aπο τις αρχές Ιουνίου λειτουργούν οι διαδικτυακές πύλες 469 δήμων της χώρας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 28,8 εκατ. ευρώ και αφορά δήμους με πληθυσμό μικρότερο των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων.
Οι πολίτες μέσω των αντίστοιχων δημοτικών διαδικτυακών πυλών χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές υπηρεσίες αμφίδρομης αλληλεπίδρασης και συναλλαγών, το πρόγραμμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την αναδιοργάνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων με διαφάνεια, χωρίς ταλαιπωρία, γραφειοκρατία και κόστος.
Στην Κρέστενα της Ηλείας όμως αυτά μάλλον είναι «ψιλά γράμματα» λένε οι πολίτες της περιοχής.
Η δικτυακή πύλη πήγε, δεν άνοιξε και ξαφνικά έφυγε.
Δείτε παρακάτω τη συνέχεια.
http://krestenagr.blogspot.com/


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚος ειναι ο δημαρχος τι περιμενατε.

Tο κωμικοτραγικό της υπόθεσης όμως είναι ότι τον βγάζουν δήμαρχο οι ΝΔκρατες.

Στο δήμο Σκιλλουντος η ΝΔ παίρνει 50% . ποιος όμως τον βγάζει ΔΗΜΑΡΧΟ;

O «ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ¨» αυτός δήμαρχος κρατάει και το κλειστό στάδιο μακριά τα παιδιά για να μη το χαλάσουν!!

Αρκετοί πολίτες καταγγέλλουν ότι για να πάρεις ένα πιστοποιητικό γεννήσεως πρέπει να περάσεις πρώτα από το γραφείο του δημάρχου.



Τι να πεις;

Ανώνυμος είπε...

Τσακώνονταν οι νδ και έβγαινε αυτός δήμαρχος,

Ανώνυμος είπε...

Η περιοχή του δήμου Σκιλλουντος και η περιοχή των κρεστενων ήταν πριν 10 χρόνια μια χαρά, από τότε που βγηκε αυτός ο δήμαρχος τα πράγματα χειροτέρεψαν και συνέχεια πάνε από το κακό στο χειρότερο. ΜΙΖΕΡΙΑ.

Κλείνουν τα καταστήματα, ο κόσμος φεύγει, υπάρχουν κρούσματα στη νεολαία με ναρκωτικά κ.τ.λ. και κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Στα καφενεία χρεώνονται ακόμη και τον καφέ που πίνουν.
Το μοναδικό έργο που έχει γίνει στην περιοχή είναι το καθάρισμα των δρόμων και αυτό έγινε πρόσφατα.

Ανώνυμος είπε...

Δήμος Σκιλλούντος
Δήμαρχος: Μπαλιούκος Διονύσιος
Έδρα Δήμου: Κρέστενα
Διεύθυνση: Δημαρχείο Σκιλλούντος, 27055 Κρέστενα
Τηλέφωνο: 26250-23766, 26250-23763

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πολίτες πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο δήμαρχο, ο δήμαρχος τους είπε ότι την ευθύνη της μη λειτουργίας και απομάκρυνσης την έχει η κυβέρνηση.

Η αλήθεια όμως είναι ότι στο χώρο αυτό είχε τραπέζια παρακείμενη ψησταριά της οποίας ο δήμαρχος διατηρεί φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης διαμαρτυρήθηκε στο δήμαρχο όταν έφτασε η δικτυακή πύλη και ο δήμαρχος του υποσχέθηκε ότι θα το κρατήσει εκει μερικές μέρες για τα «μάτια του κόσμου» χωρίς να το λειτουργήσει και μετά θα το διώξει, όπως και έγινε.

Και η απορία που γεννάται είναι, μπορεί για μια ψησταριά να διώχνει ένας δήμαρχος μια δικτυακή πύλη που έχει κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο χρήματα και μάλιστα να λέει στον κόσμο ότι φταίει η κυβέρνηση;

Δεν μπορούσε άραγε να μεταφέρει την πύλη σε άλλο σημείο της πόλης.
Γιατί δεν λειτούργησε τις μέρες που ήταν εκεί;

Το υπουργείο εσωτερικών τι να λέει άραγε .

Ανώνυμος είπε...

Oι νέοι της περιοχής αντι να μαθαίνουν γράμματα, υπολογιστές κ.τ.λ. χειμώνα καλοκαίρι πάνε στα σκοτεινά μπαρ κάνοντας καταχρήσεις( πίνουν καπνίζουν ναρκωτικά, κτλ).

Από χρόνο σε χρόνο η κατάσταση χειροτερεύει και επεκτείνεται σε όλο και μικρότερες ηλικίες.

Χαρακτηριστικό είναι το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η βιβλιοθήκη των κρεστενων, αν και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, αν και ο δήμος πληρώνει ενοίκιο για το κτήριο που στεγάζεται η βιβλιοθήκη έχει να ανοίξει τουλάχιστον 10 χρόνια.