Παρασκευή, Ιουλίου 18

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα έχει έντονα χαρακτηριστικά από προεκλογικό σκηνικό θα πραγματοποιηθεί η αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού και αρχηγου της Ν.Δ. κ. Κ. Καραμανλή στο Φεστιβάλ της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Εν τω μεταξύ ως ένδειξη διαμαρτυρίας η νομαρχιακή οργάνωση της Ν.Δ. στο νομό Αχαΐας
αποφάσισε να μη στείλει τα 20 λεωφορεία με οπαδούς του κόμματος που έχει ζητήσει από την Πάτρα η γραμματεία οργανωτικού επειδή δεν θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός την Αχαΐα, το γεγονός αυτό « πονοκεφαλιάζει» τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης, επειδή, θα πρέπει να καλυφθεί η ομιλία αποκλειστικά και μόνο από κατοίκους της Ηλείας.

Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στα καταστήματα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του υπουργείου οικονομικών, που, όπως λένε οι έμποροι «μας υποδεικνύουν ν’ ακολουθήσουμε την πόρτα εισόδου των τραπεζών, δεδομένου ότι μεταφράζονται ως εξής: «πηγαίνετε στις τράπεζες, να πάρετε δάνεια».
Αυτόν το δρόμο τον γνωρίζαμε, δεν περιμέναμε να μας τον υποδείξει ο κ. Αλογοσκούφης τονίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες, θα δεχθεί τους φορείς του νομού λίγο πριν την ομιλία στο δημαρχείο της ολύμπιας.

Οι κάτοικοι του νομού περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία την αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού, ευελπιστούν ότι οι εξαγγελίες που θα γίνουν απόψε θα βοηθήσουν ώστε ο νομός να οδηγηθεί με ασφάλεια στο μέλλον

3 σχόλια:

Katerina είπε...

με το καλό να τον δεχτείτε

Ανώνυμος είπε...

Νοιάστηκε κανένας ...ανοούμενος κονδυλιάκιας για τις επιδεινούμενες ξηρασίες και δεν το μάθαμε; Λαμόγια των αποχαρακτηρισμών και παράσιτοι ...ανοούμενοι μας προγράφουν.
Οι καταστροφικές - για δάση, μονοκαλλιέργειες, επάρκεια νερού - ΞΗΡΑΣΙΕΣ θα συνεχιστούν ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... Το πετρέλαιο τελειώνει... Οι βαφτισμένες "εναλλακτικές" πανάκριβες πηγές ενέργειας (βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά-αφού μας ενοχοποιούν δόλια οι ψευτοικολόγοι για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές για να μαζεύουν παρασιτικά συνδρομές), με τις οποίες κερδοσκοπούν και μας αποπροσανατολίζουν, γίνονται όλο πιο ακριβές, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο...
Κατάρρευση όπως οι μοιρολάτρες Πομπηιανοί και οι Μάγια
ή Αποκέντρωση-Αναδασώσεις-Αυτάρκεια επειγόντως;

http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk
http://aftarkia.wordpress.com
http://www.youtube.com/watch?v=RQX9WgL7jQc

Ανώνυμος είπε...

Τι να παπαγαλίσουν τα λαμόγια του πολυβραβευμένουν ραδιενεργού γενοκτόνου Γκορ για δήθεν υπερθέρμανση;...
2 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ!...

http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,565678,00.html.
Χιόνισε επίσης σε Καλιφόρνια, Πυρηναία, Σκανδιναβία, Κίνα, Καναδά
http://www.mymotherlode.com/News/article/kvml/1216079663