Τετάρτη, Ιουλίου 16

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην Ηλεία

Την Ηλεία θα επισκεφτεί την ερχόμενη παρασκευή ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλης, όπου, θα παραστεί και θα μιλήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Φεστιβάλ Νεολαίας της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται το τριήμερο ( 18-19-20) στην Αρχαία Ολυμπία με παράλληλες δράσεις στην Ζαχάρω και έχει ως κεντρικό θέμα το περιβάλλον, παράλληλα θα ανακοινώσει δέσμη μέτρων με συγκεκριμένες εξαγγελίες και οικονομικά μέτρα που θα αφορούν το νομό.

Σύμφωνα όμως με τοπικούς παράγοντες που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα, αντικυβερνητικοί παράγοντες που στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα και το έργο της κυβέρνησης στο νομό ετοιμάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Αυτή η εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους οργανωτές των εκδηλώσεων στην Α. Ολυμπία, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που όπως έχει δηλώσει, θέλει να βλέπει τους ανθρώπους στα μάτια, για να τους λέει τι έχει γίνει, σε σχέση με τις υποσχέσεις που είχε δώσει.

Απαντώντας για το ζήτημα αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι: Οι δεσμεύσεις οι οποίες έχουν δοθεί, έχουν τηρηθεί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και συνεχίζουν να τηρούνται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιοι από αυτούς που οργανώνουν τις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις είναι εκλεγμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης όχι με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι όμως την προηγούμενη εβδομάδα σε σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα όχι μόνο δεν αντέδρασαν ή δεν έφεραν κάποιου είδους κριτική φωνή στην αίθουσα, αλλά συναίνεσαν ως προς το τι έχει γίνει στην αποκατάσταση των ζημιών.

Πάντως και σύμφωνα με παράγοντες του νομού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός τελικά να συναντηθεί με τους πυρόπληκτους, τους πλημμυροπαθείς και τους σεισμόπληκτους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: