Τρίτη, Ιανουαρίου 13

Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ


Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα διεξαγωγής του γραπτού διαγωνισμού των εκπαιδευτικών. Οι υποψήφιοι όλων των κλάδων θα εξετασθούν στην Α΄ Θεματική Ενότητα το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009 και στη Β΄ Θεματική Ενότητα την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009. Αυτή την εποχή πάνω από 80.000 πτυχιούχοι, ετοιμάζονται για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για πρόσληψη 5.072 εκπαιδευτικών στη δημόσια Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση.
Αρκετοί από τους χιλιάδες που συμμετέχουν στο γραπτό διαγωνισμό έχουν λάβει μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς που έγιναν την τελευταία δεκαετία είναι επιτυχόντες δεν έχουν καταφέρει όμως ακόμη να διοριστούν. Σήμερα οι επικριτές του διαγωνισμού είναι χιλιάδες. Επίσης δεν είναι λίγοι οι εκπαιδευτικοί που θεωρούν ότι ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ είναι διαγωνισμός κατάταξης κατά το δοκούν της κεντρικής επιτροπής του διαγωνισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής από το νομό Ηλείας έχει καταθέσει μήνυση επειδή στον τελευταίο διαγωνισμό του άλλαξαν τα γραπτά.

Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα:

[www.edra.gr] [neoinileias.blogspot.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια: