Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 1

Περίεργη υπόθεση

Νοθεία στη Βουλή, κατά την ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση, καταγγέλλει το πασοκ. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου κατήγγειλε αλλοίωση των αποτελεσμάτων της τελικής ψηφοφορίας με αλλαγή των ψηφοδελτίων για την αναθεώρηση των 3 αρθρων του Συντάγματος που αναθεωρηθήκαν στις 27 Μαΐου 2008 με αλλαγή των ψηφοδελτίων.

Ο γραμματέας της ΚΟ του πασοκ Δ. Ρέππας έκανε λόγο για βουλευτές, οι οποίοι βάσει σχεδίου, υπερέβησαν το ρόλο τους.

Στο βίντεο εμφανίζονται βουλευτές της ΝΔ να έρχονται σε συνεννόηση και να αλλάζουν ή να τσαλακώνουν ή να μεταφέρουν ψηφοδέλτια τα οποία ήδη είχαν συλλεχθεί.

Από την ψηφοφορία για την αναθεώρηση των 3 άρθρων του συντάγματος που αναθεωρηθήκαν είναι γνωστό ότι το πασοκ απείχε. Τα επίμαχα ψηφοδέλτια δεν θα άλλαζαν το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ωστοσο, το γεγονός προκαλεί εύλογες απορίες και ερωτηματικά στους πολίτες επειδή μέχρι σήμερα κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν κατάγγειλε το γεγονός.
Οι πολίτες πιστεύουν ότι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο βουλευτές θα πρέπει άμεσα, όχι μόνο να δώσουν εξηγήσεις στο λαό, αλλά και να παραδώσουν, εάν το περιστατικό είναι αληθές, τη βουλευτική τους έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: