Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 5

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΕΘ

Το κέντρο βάρους στην πολιτική ατζέντα και στις πολιτικές εξελίξεις από σήμερα μεταφέρεται στην συμπρωτεύουσα. Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν για τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, μαζί τους τα Συνδικάτα, που ετοιμάζουν «θερμά» συλλαλητήρια.

Ο κ.Καραμανλής σήμερα, στις 11.30 το πρωί, θα επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ενώ μια ώρα αργότερα, στις 12:30, θα βρεθεί στο εργοτάξιο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, του ΜΕΤΡΟ της πόλης.

Αύριο το πρωί, ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την 73η Διεθνή Έκθεση και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη διοίκηση και τους εκθεσιακούς χώρους της ΔΕΘ - HELEXPO.

Το βράδυ, θα παρουσιάσει τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, σε ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο συνεδριακό κέντρο "Ι.Βελλίδης".

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ο κ. Καραμανλής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής για τα ζητήματα που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο, αλλά, και για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: