Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12

Καταστρέφονται οι διακοπές για 285.000 Βρετανούς

...Σάλος στη Βρετανία, προβλήματα και στη χώρα μας

Καταστρέφονται οι διακοπές για 285.000 πελάτες της τρίτης σε μέγεθος εταιρείας της Βρετανίας, που προσφέρει τουριστικά πακέτα. Η εταιρεία XL Leisure Group χρεοκόπησε και τώρα χιλιάδες πελάτες της θα επιβαρυνθούν επιπλέον και με τα έξοδα της επιστροφής τους.

Το πρόβλημα ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού δεν είναι ακριβώς γνωστός ο αριθμός εκείνων που καλύπτονται από εγγυήσεις για να μην καταβάλουν ακόμη και τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχεία, που έχουν ήδη προκαταβάλει από πολύ νωρίς.

To γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και στη χώρα μας, η χρεοκοπία της XL Leisure Group θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και στην εγχώρια τουριστική αγορά , που με το άκουσμα της είδησης έχει μουδιάσει, επειδή, θα ακυρωθούν αρκετές χιλιάδες κρατήσεις, αλλά, και πολλά ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα κτλ που χρησιμοποιούσε η εταιρία στη χώρα μας βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τεράστια ποσά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα ελληνικά λέμε εγγλέζοι, ή άγγλοι, βρετανοί και Μ. Βρετανία λένε όσοι εντάσονται στην προπαγάνδα τους, όπως οι ενσωματωμένοι στις υπηρεσίες τους δήθεν δημοσιογράφοι. Να υπενθυμίσω ότι επισήμως στην Ευρώπη αποκαλούνται Ηνωμένο Βασίλειο ύστερα από απαίτηση των γάλλων που δε θέλουν να δημιουργείται σύγχιση με τη Βρετάνη τους. Δε βλέπω γιατί να τους κάνουμε τη χάρη να ακολουθούμε την οπτική τους στα διάφορα ζητήματα όταν είναι η κατ' εξοχήν εχθρική χώρα για την ελλάδα μαζί με τις ΗΠΑ, πέρα απ' τους γείτονες συμμάχους τους. Σε προσωπικό επίπεδο μας αντιμετωπίζουν ρατσιστικά ως κατώτερους και ως άτακτους που παρεκλίνουμε απ' την ολοκληρωτική ιδεοληψία τους, την οποία και επιμένουν να μας επιβάλουν επί ποινή καταχώρησής μας με τη ρετσινιά "τρομοκράτες". Τους παίρνει και μας αντιμετωπίζουν έτσι γιατί ανάμεσά μας υπάρχουν διάφοροι εθελόδουλοι που θεωρούν ότι ανεβαίνουν κοινωνικά πετώντας αγγλικούρες αφού ελληνικά είναι πλέον πολύ δύσκολο να μάθει κανείς στην ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Στη Βικιπαίδεια αναφέρεται ως Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, κοινώς γνωστό ως Ηνωμένο Βασίλειο,

Μάλλον όμως πρέπει να σεβαστούμε τους Γάλλους φίλους μας.