Σάββατο, Οκτωβρίου 15

good night hellas

Στα 7 δισεκατομμύρια έφτασε ο πληθυσμός της γης, την ώρα που στην Ελλάδα η απογραφή έδειξε ότι μειωθήκαμε σε σχέση με μια δεκαετία πριν.

Αν όπως δείχνουν οι τάσεις, η οικονομική κρίση οξυνθεί περαιτέρω και από την άλλη πλευρά η λαθρομετανάστευση συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς στο μεσοπρόθεσμο μέλλον η δημογραφική εκτροπή θα είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα.

Η νεο-αποικιοκρατία έχει οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, καθορίζει την κοινωνική δομή, την διακυβέρνηση, τις οικονομικές λειτουργίες και βαθμιαία οδηγεί σε οικονομική, πολιτική εξάρτηση και δηµογραφική - πολιτιστική αλλοίωση.

Με βάση τις προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση μέσα στα επόμενα χρόνια κάθε οικονομική δραστηριότητα θα ελέγχεται από ξένα κεφάλαια- επιχειρηματικά συμφέροντα και οι εργαζόμενοι θα είναι φθηνά εργατικά χέρια από χώρες της Ασίας.

Ήδη στους δήμους που η αποκομιδή των σκουπιδιών γίνεται από ιδιώτες χρησιμοποιούνται λαθρο- μετανάστες, για να αυξάνεται το κέρδος και να μειώνονται οι ασφαλιστικές και μισθολογικές δαπάνες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Με απλά λόγια, η ελληνική κυβέρνηση αποδυναμώνει τον ντόπιο πληθυσμό για να κατασκευάσει μια τριτοκοσμική χώρα ευκαιριών, φιλική στα μετακινούμενα διεθνή κεφάλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: