Παρασκευή, Οκτωβρίου 28

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Από την μέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση Παπανδρέου αποδεικνύει καθημερινά όχι μόνο ότι είναι πολιτικά ανέντιμη, άλλα και ότι οι κουβέντες τους δεν αξίζουν τίποτα. Όσα καθημερινά υποστηρίζουν προσβάλουν την νοημοσύνη όλων μας καθώς αποδεικνύεται στη πράξη ότι τα λένε για να δικαιολογήσουν την σχεδόν ταπεινωτική μεταχείριση που επιφύλαξαν για τον ελληνικό λαό.

Σήμερα είναι προφανές ότι το κοινό αίσθημα είναι επιθετικά εναντίον τους.

Με δεδομένη την κατάσταση την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν, είναι βέβαιο ότι μέχρι την 25η Μαρτίου οι σημερινές κραυγές αγωνίας θα έχουν γίνει ανεξέλεγκτα “πιστόλια” που θα οδηγήσουν την πατρίδα μας σε μακροχρόνια απομόνωση.

Δεδομένης της ηθικής καταδίκης τους από την εντυπωσιακή μάζα των γεγονότων που καθημερινά πλέον λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την Ελλάδα θα είναι εντελώς παράλογο από δω και πέρα αν η κυβέρνηση συνεχίσει να αποφεύγει την πραγματικότητα.

Όποιος πολιτικός έχει προσπαθήσει να εκτρέψει τον ρου της ιστορίας οδηγώντας την δυσαρέσκεια σε κοινωνική πόλωση για να φτάσει πιο εύκολα στην ισοπέδωση και απαξίωση θεσμών ( όπως πράττει η σημερινή κυβέρνηση με την πολιτική της στάση) είναι γνωστό ότι έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές που άφησαν μόνιμα αποτυπώματα στις κοινωνίες που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στο εν λόγω ιστορικό πλαίσιο .

Η χώρα μας φίλες και φίλοι έχει διαφορετικό “χρώμα” από αυτό της κυβέρνησης. Ο καθένας πλέον ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: