Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Η Ελλάδα είναι κομμένη στα δύο

Με βάση τα όσα βλέπουμε και ακούμε είναι εμφανές οτι η Ελλάδα είναι κομμένη στα δύο, από την μια πλευρά υπάρχει “το κολωνάκι” και τα “πέριξ” αυτού όπου τα κατεστημένα διαπλεκόμενα συμφέροντα και η οικονομική ελίτ παρά την κλιμακούμενη φτωχοποιήση, προσπαθούν να κόψουν και να ράψουν στα μέτρα τους τις πολιτικοκοινωνικες εξελιξεις που εκ των πραγμάτων προκαλούν ανατροπή της ηγεμονίας τους και από την άλλη πλευρά βρισκόμαστε όλοι εμείς που αγωνιούμε και παλεύουμε για το αύριο το δικό μας και το αύριο της πατρίδας μας.

Στην παρούσα φάση είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις -τάσεις- και ανάλογα να αποφασίσουμε την πορεία μας. Τα ψευτοδιλήμματα και η τάχα ντροπή που λένε τώρα ότι νιώθουν είναι πολιτικοί ελιγμοί που ως στόχο έχουν να αποσπάσουν την προσοχή μας μακριά από την σκληρή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε.

Είναι ώρα να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τον τερματισμό της κρίσης. Να παλέψουμε για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, για τον εκδημοκρατισμό των θεσμών και το δικαίωμά μας για μια καλύτερη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: