Τετάρτη, Νοεμβρίου 10

Στο ‘στόχαστρο’ οι βουλευτές

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας http://www.tovima.gr/
υπάρχει έντονος προβληματισμός στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της ΝΔ τόσο για τους βουλευτές του Λεκανοπεδίου όσο και για άλλους συναδέλφους τους στην επαρχία, με την «κατηγορία» ότι είτε αδιαφόρησαν και δεν στήριξαν τους υποψηφίους της ΝΔ είτε σε άλλες περιπτώσεις υπονόμευσαν τους υποψηφίους που στηριχθήκαν από τη ΝΔ . Τα μηνύματα που έχουν φθάσει στα γραφεία του κόμματος είναι άκρως αρνητικά για μεγάλο αριθμό των βουλευτών που δημιούργησαν παρασκηνιακά αναχώματα στους επίσημους υποψηφίους.
Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στη ΝΔ, αν και αποφεύγουν να δώσουν ονόματα, αλλά αυτό που μεταφέρεται από συνομιλητές του κ. Σαμαρά είναι ότι η στάση όλων θα αξιολογηθεί σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Παράλληλα αναφέρουν ότι θα έχει καθοριστικό ρόλο στις μετεκλογικές εσωκομματικές αλλαγές που θα γίνουν.
Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι στο Ν. Ηλείας έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό μεταξύ των πολιτών τόσο η πολιτική στάση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και των πολιτευτών του νομού έναντι των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, όσο και η στάση αρκετών υποψηφίων δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ. Σε αρκετές περιπτώσεις «έστησαν αναχώματα» προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδιοτελή συμφέροντα, έτσι υπονόμευσαν τόσο το συνδυασμό συνολικά όσο και υποψηφίους του συνδυασμού «ζούμε δυτικά» στην Ηλεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: