Σάββατο, Νοεμβρίου 6

Μεγάλη πρόκληση !

Η πολιτική πρακτική του πρωθυπουργού κ.Γ.Παπανδρέου να ενοχοποιήσει για αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης τη διαφαινόμενη θέληση του ελληνικού λαού να καταψηφίσει την υπαγωγή της χώρας στις ρυθμίσεις του ΔΝΤ δεν αποτελεί απλά πρόκληση, αλλά υποτίμηση της νοημοσύνης μας και απειλή για τον πολιτικό λόγο.

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής το μνημόνιο φτωχοποιεί σε βαθμό εξαθλίωσης την ελληνική κοινωνία και μεταβάλει τη χώρα από κράτος, διαχειριστή της ελευθερίας της ελληνικής κοινωνίας, σε κράτος νομέα του εθνικού συμφέροντος, δηλαδή σε κράτος πολιτικής κατοχής.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι, κατά το παρελθόν ο Γ. Παπανδρέου είχε υποστηρίξει το σχέδιο ΑΝΑΝ που προωθούσε τη διχοτόμηση της Κύπρου, σχέδιο που ως γνωστό απέρριψε ο ελληνοκυπριακός λαός μέσω της ψήφου του.
Για όσους θυμούνται, οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι και τότε μιλούσαν για καταστροφή σε περίπτωση που απορριφθεί από το λαό της Κύπρου το σχέδιο.


«
Των Ηρώων μας τα κόκαλα στενάζουνε στο μνήμα τρέμουνε μη γίνει ο Λαός μαςπάλιθύμαΚρυφακούνεαπ'τού τάφου τους μια σχισμή, μια κόχη και θέλουν ναφωνάξουμε και μείς το μέγα"ΟΧΙ"!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: