Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15

Έρχεται ξεπούλημα


Είναι γνωστό ότι ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου προέβλεπε την σύσταση ειδικού οργανισμού προκείμενου να διαχειριστεί την πώληση της Δημόσιας Περιουσίας. Αυτή  η βασική επιλογή έχει ως στόχο να εισπραχθούν 50 δισ. ευρώ έως το 2015 για να πληρωθούν παλαιότερα δάνεια. Τα περιουσιακά αυτά στοιχεία είναι μετοχές, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, ακίνητα, δημόσιες επιχειρήσεις, λιμάνια, αεροδρόμια, κ.α.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες  που διοχετεύονται μέσω  των μμε, αύριο Παρασκευή το κλιμάκιο της τρόικα θα ζητήσει από τον εν λόγω οργανισμό να προχωρήσει σε επίσπευση της πώλησης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας επειδή φοβούνται πτώχευση της Ελλάδας στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.
Για να επιτευχθεί χωρίς αντιδράσεις ο εν λόγω στόχος είναι πολύ πιθανό μετά τις γιορτές και πριν την πτώχευση να προκαλέσουν τεχνητό χάος.
Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την συζήτηση για παράταση του βίου της μεταβατικής κυβέρνησης είναι πολύ πιθανό να είναι ενταγμένες στο νέο σχέδιο εξαπάτησης του ελληνικού λαού.   
Συνεπώς, πολλά θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει ο ελληνικός λαός

Δεν υπάρχουν σχόλια: