Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Η έλλειψη γνώσεων μαγειρικής φταίει.. για την κρίση


-Ήταν Μάιος του 2010 όταν η Ελλάδα “ναυάγησε” συνεπεία της αδυναμίας να αντλήσει δανεικά ώστε να αποπληρώσει τα χρέη της, από τότε το ναυάγιο Ελλάς βρίσκεται σε μερική βύθιση αναμένοντας την ολική δεδομένου ότι διανύουμε το πέμπτο έτος της οικονομικής ύφεσης και η ανεργία έχει ξεπεράσει το 1 εκ ( 25% του εργατικού δυναμικού)

περ-επίτροπος με αυξημένες αρμοδιότητες στην εφαρμογή του νέου μνημονίου θα εγκατασταθεί στην Αθήνα. Αν έχει αυξημένες αρμοδιότητες δεν περιορίζεται η εθνική κυριαρχία;

-Σχεδόν απίθανο είναι να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τη βάση. Ποιος θα πάει να ψηφίσει;

-Την εισαγωγή του μαθήματος της μαγειρικής προτείνει το υπουργείο παιδείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παιδικής παχυσαρκίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις και στη χώρα μας. Δεν φταίει η έλλειψη άσκησης , το πρόβλημα είναι η έλλειψη γνώσεων μαγειρικής σε παιδιά ηλικίας 6-15ετών. Σαν να βάζουν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα!
-Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ - προφανές ότι πολλοί πολιτικοί δεν αποδέχονται καμία ευθύνη για τις ενέργειες τους και τις διαχρονικές ευθύνες τους για το σημερινό χάλι της πατρίδας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: