Σάββατο, Σεπτεμβρίου 6

Εγκαίνια της 73ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό

Τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης θα παρουσιάσει το βράδυ ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία στο Βελλίδειο προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων. Στις 9.30 το πρωί θα εγκαινιάσει την 73η Διεθνή Έκθεση και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη διοίκηση και τους εκθεσιακούς χώρους της ΔΕΘ - HELEXPO.

Αύριο, στις 12.00, ο κ. Καραμανλής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Επίσκεψη στο ΕΚΕΤΑ

Η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης είναι σταθερή προτεραιότητα για την ανάπτυξη της χώρας και υλοποιείται ως σχεδιασμός ο οποίος κινείται σε συγκεκριμένους άξονες που εκμεταλλεύονται τη γεωγραφική της θέση, τους φυσικούς πόρους αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο ΕΚΕΤΑ.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε, ότι οι τομείς στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα χαρακτηρίζονται από καινοτομία, νέες τεχνολογίες, εξωστρέφεια και την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθεμένης αξίας.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, βουλευτές κ.α.


Εντύπωση προκάλεσε σε αρκετούς η απουσία από τις χθεσινές εκδηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος φαίνεται να δήλωσε ότι έλαβε αργά την πρόσκληση. Δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη όμως αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης γνωρίζει ότι δεν θα ξαναπάρει το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου και γ αυτό αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.
Παρόν όμως στην επίσκεψη του πρωθυπουργού ήταν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: