Τρίτη, Αυγούστου 30

Στον αέρα η “σκυτάλη”

-Στην Ελλάδα “ονειρεύονται” αύξηση της ρευστότητας όταν η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα συνεχίζει να αγοράζει στις δευτερογενείς αγορές ομόλογα των χωρών μελών της ζώνης του ευρώ. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εργαλεία για να σώσει την ελληνική οικονομία, δεδομένου ότι ψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα συναίνεσε σε μια αδιέξοδη πολιτική λιτότητας.

-Για περαιτέρω ελαστικοποίηση στις εργασιακές σχέσεις ετοιμάζεται η κυβέρνηση. Ο χρόνος, για παράδειγμα, του διαλείμματος θα αφαιρείται από την αμοιβή.

-Μια νέα απόχρωση του γκρι είναι οι συλλήψεις πολιτών που κολλούν αφίσες με περιεχόμενο εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου με τίτλο «καταζητείται»


-Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα πάρκα αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα κατασκευάζονται με μεγάλες επιδοτήσεις από ιδιωτικές εταιρίες σε δημόσιες εκτάσεις χωρίς οι επιχειρηματίες να πληρώνουν ενοίκιο για την εκμετάλλευση των βουνών!


-Στη δημοσιότητα δίνονται τις προσεχείς ημέρες τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών (πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ) στο δημόσιο.

Τζάμπα διαφήμιση.


-Κάτοικοι της Πάτρας λένε ότι οι λαθρο- μετανάστες κρύβουν μέσα στο ψωμί τα διαρρηκτικά εργαλεία

-Το θέμα των εγγυήσεων μπορεί να συζητηθεί όταν οι χώρες του ευρώ θα είναι έτοιμες εκχωρήσουν μέρος των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων, είπε ο Όλι Ρεν.

-Ηλεκτρονικές αλυσίδες παρακολούθησης στα πόδια βάζουν οι Γερμανοί. Το μέτρο θα ισχύσει από το 2012 σε όλη τη Γερμανία και θα αφορά στην αρχή παραβάτες του ποινικού κώδικα με ελαφρά αδικήματα. Γι' αυτό οι Γερμανοί θέλουν συνταγματικό όριο στο χρέος των κρατών μελών της εε. Μάλλον προγραμματίζουν να βάλλουν ηλεκτρονικές αλυσίδες στους παραβάτες κράτη μέλη !

Τελειώνει το καλοκαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: