Παρασκευή, Αυγούστου 19

Συμβαίνουν στην Ελλάδα

    -Μεταφέρεται στην Πάτρα η ΣΕΤΤΗΛ Πύργου. Ακούγεται ότι θα “αναβαθμιστεί” σε Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών! Μεγαλεία ζει ο Πύργος...

- Oι 288 εφορίες που λειτουργούν σήμερα μέσα στο επόμενο διάστημα, θα αντικατασταθούν από 30, οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ, ενώ οι φορολογικές συναλλαγές - πληρωμή και επιστροφή φόρων- θα γίνονται από τις τράπεζες,με προμήθεια.

-Αναστείλουν την λειτουργία τους 50 υποδιευθύνσεις και τμήματα τελωνείων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

-Παγώνει" το πόθεν έσχες για αγορά οποιουδήποτε ακινήτου έως το τέλος του 2013. Επιτέλους, δικαιώνεται το μαύρο χρήμα.

-Αν και έχει θετικά αποτελέσματα, δύο εργοστάσια στη Σερβία, και μεγάλη "περιουσία" στην Ελλάδα, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης πωλείται.

- Η ΕΤ1 κλείνει, η συνδρομή που πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ θα μειωθεί;

-Με το οικολογικό έγκλημα που συντελείται στο φράγμα του ποταμού Αλφειού στην Ηλεία και έχει τη σφραγίδα της νομαρχίας Ηλείας και των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών κανένας δεν ασχολείται. Όταν η νομαρχία Ηλείας κατασκεύασε στο φράγμα το μικρό υδροηλεκτρικό εργοστάσιο οι προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση προέβλεπαν κατασκευή ιχθυόσκαλας για να μπορούν τα ψάρια να ανεβαίνουν ανεμπόδιστα τον ποταμό μέχρι τις πηγές του.

Όπως όλα δείχνουν ,η ιχθυόσκαλα κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να μπορέσει η νομαρχία Ηλείας να εξασφαλίσει την άδεια στο
υδροηλεκτρικό εργοστάσιο.

-Έρχεται νέα, βαθιά ύφεση και νέα μέτρα ύψους 4 δισ. ευρώ εντός του 2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια: