Κυριακή, Μαρτίου 4

Πραγματικότητες


  • To μέχρι στιγμής χαμηλό ποσοστό συμμετοχής στην ανταλλαγή ομολόγων και η υστέρηση των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού που παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011 εξαιτίας του περιορισμού της εγχώριας ζήτησης (περίπου κατά -9.3% σε ετήσια βάση σε πραγματικές τιμές) είναι 2 βασικά στοιχεία- δείγμα που φανερώνουν την τροπή που θα πάρουν οι εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.
  • Σύμφωνα με έρευνα της Trendscope για λογαριασμό του Travel Industry Club η ζήτηση στο ελληνικό τουριστικό προϊόν έχει σημαντική πτώση. Η βασική εκτίμηση είναι ότι η κατάσταση στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες δεν είναι προβλέψιμη.


  • Αν τελικά το κούρεμα του χρέους δεν πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ θα αναβληθεί;


  • Υπέρ συγκατοίκησης ΠαΣοΚ-ΝΔ και μετά τις εκλογές     τάσσονται με συνεντεύξεις στο «Βήμα» Δημήτρης Αβραμόπουλος και Θεόδωρος Πάγκαλος. Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε πως η ΝΔ "έχει τις πόρτες της ανοιχτές, να δεχτεί όλους όσοι αποδέχονται, ενστερνίζονται και συνυπογράφουν το αξιακό και προγραμματικό της πλαίσιο". Αν το προγραμματικό πλαίσιο της ΝΔ είναι όσα υποστηρίζει ο κ. Αβραμόπουλος δλδη να συνεχίσουν να “κυβερνούν” την Ελλάδα οι πολιτικοί δεινόσαυροι που παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στην τρόικα, μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε αλλού για τη λύση... σε άλλες χώρες θα μετοικίσουμε ομαδικώς για να γλυτώσουμε απο την πορεία σύγκρουσης με προορισμό την αυτοκαταστροφή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: