Τρίτη, Νοεμβρίου 11

Η κρίση του Ευρώ κατασπαράζει τους λαούς της Ευρώπης.


Απο το 2009 εως σήμερα τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει η κρίση του Ευρώ διέκοψαν την μέχρι πρότινος κανονικότητα και οι εξελίξεις είχαν, μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα την ριζική μεταβολή του οικονομικού χάρτη της Ευρώπης
. Η θεσμική αντίδραση και οι μέχρι σήμερα θεσμικές παρεμβάσεις, απο την πλευρά της Ε.Ε.,είναι φανερό οτι δεν κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την νεα οικονομική πραγματικότητα με άμεση συνέπειατην ενδυνάμωση των ταξικών αντιθέσεων, την αύξηση του κρατικού αυταρχισμού, την κοινωνική οπισθοδρόμηση,την αδυναμία δημιουργίας ενός νεου οικονομικού μοντέλου στην θέση του παλιού.
 Η σημερινή γκρίζα και συνάμα σύνθετη πραγματικότητα αν κ έχει επηρεάσει αρνητικά όλους τους τομείς της κοινωνίας, κυρίως στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του νότου, δεν έχει ακόμη προκαλέσει μαζική αντίδραση επειδή η πληροφορία είναι ελεγχόμενη.
Είναι απίστευτα τα ποσά που δαπανώνται για να στηρίξουν και να αναπαράγουν την κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά και για να απαξιώσουν την αντίθετη άποψη που πολλές φορές χάνεται απο την πληθώρα των ειδήσεων - σανό.
 Σήμερα, η συνέχιση της ίδιας πορείας στην Ελλάδα για να μην διαταραχθεί η ετοιμόρροπη ισορροπία στην Ευρωζώνη ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης ηθικής, θα ολοκληρώσει την οικονομική καταστροφή της χώρας,ισως σε μη αναστρέψιμο επίπεδο, θα εχει τρομακτικές συνέπειες σε καθε πτυχή της κοινωνικής ζωής και, θα ανάψει το φιτίλι για την διάλυση της ευρωζώνης.
 Στον παρόντα χρόνο με τα προβλήματα να πιέζουν ή η Ευρώπη θα δει τα πράγματα ευρωπαϊκά με σύζευξη σκοπών ώστε όλα τα κράτη -μέλη να έχουν ίσες ευκαιρίες και αφετεριακό σημείο ή θα διαλυθεί,αρχικά στην συνείδηση των λαών της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: