Πέμπτη, Μαΐου 20

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΗΛΕΙΑΣ




Υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας έθεσε χθες ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής ΤΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ από το Δήμο Σκιλλούντος .
Ο κ. Τσάμης δήλωσε για την υποψηφιότητά του:
Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας έχει να κάνει όχι μόνο με τη λογική που θέλει ανανέωση με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους, αλλά και επειδή πιστεύω, όπως όλοι μας άλλωστε, ότι για να αντιμετωπιστεί η σημερινή πολυδιάστατη και πολύπλευρη κρίση που πλήττει τη χώρα μας χρειάζεται να περάσουμε με τολμηρά αλλά και αποφασιστικά βήματα από την πολιτική ανάλυση και τις πολλές κουβέντες στην πολιτική πράξη και στη δημιουργία ενός διαφορετικού πολιτικού στίγματος.
Με βάση τις παραπάνω αρχές και επειδή έχω διαπιστώσει ότι δεν
επιλύονται εύκολα τα προβλήματα, ούτε ιεραρχούνται οι πραγματικές προτεραιότητες και οι ανάγκες της περιοχής χρειάζεται όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια νέα πολιτική πλατφόρμα χωρίς αποκλεισμούς και αντιπάλους,χωρίς περιχαρακώσεις, διχαστικές αντιπαραθέσεις και κυρίως με κανόνες, διαφάνεια, αλληλεγγύη και σεβασμό στην κάθε άποψη και στον κάθε άνθρωπο.
Σήμερα η ΝΔ αλλάζει. Το τακτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα θα είναι μια νέα αφετηρία, για τη ΝΔ -για όλους μας- σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο.Για να μπορέσουμε κ εμείς εδώ να κάνουμε «άλμα στο μέλλον» και από μέρος της κρίσης να μετεξελιχθούμε σε φορέα αλλαγής χρειάζεται να αλλάξει η πολιτική μας φυσιογνωμία αλλά και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί τόσο καθένας από εμάς όσο και η πολιτική μας οργάνωση σε τοπικό επίπεδο. Αν δεν αξιοποιήσουμε τώρα την μοναδική αυτή ευκαιρία, ματαίως θα αναζητούμε άλλη στο μέλλον.
Για τους πιο πάνω λόγους θεώρησα καθήκον μου να θέσω υποψηφιότητα και ζητώ από όλους σας να μου δώσετε την ευκαιρία να παλέψω για όλα αυτά που όλοι υποστηρίζουμε και αποτελούν τις κοινές μας αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: