Τρίτη, Απριλίου 15

Κατασχέθηκαν 91.200 δισκία αναβολικών ουσιών


Στο αεροδρόμιο "Roissy Charles De Gaulle" κατασχέθηκαν 91.200 δισκία αναβολικών ουσιών, τα οποία παρασκευάστηκαν σε παράνομο εργαστήριο της Ταϊλάνδης και είχαν προορισμό άγνωστο παραλήπτη στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Η σχετική ανακοίνωση απο την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων


"Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του οικονομικού εγκλήματος, και του λαθρεμπορίου ψυχοτρόπων ουσιών, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ανακάλυψε και κατέσχεσε μεγάλη ποσότητα αναβολικών ουσιών τα οποία εισήχθησαν στη χώρα μας μέσω ταχυμεταφοράς.
Ειδικότερα το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με την Γαλλική Υπηρεσία τελωνείων και το Γραφείο Αξιωματικού Αστυνομικού Συνδέσμου της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, προχώρησε στην κατάσχεση 91.200 δισκίων αναβολικών χαπιών.
Τα αναβολικά εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Roissy Charles De Gaulle σε δέμα εταιρείας ταχυμεταφορών, προερχόμενο από τη Bangkok της Ταϊλάνδης.


Οταν το δέμα έφτασε στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' κατασχέθηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής.
Παραλήπτης του δέματος εμφανίζονταν πρόσωπο σε ταχυδρομική διεύθυνση στην Ηλιούπολη το οποίο παρά τις αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις στη συγκεκριμένη διεύθυνση, δεν προσήλθε να παραλάβει το δέμα. Μετά από έρευνα του κλιμακίου της Υπ.Ε.Ε. αποδείχθηκε ότι το εν λόγω πρόσωπο ήταν ανύπαρκτο.
Τα δισκία έφεραν ενδείξεις, ALAZO ANDROLIC, ANABOL STANZOL, ΚΑΙ CETABON, και προέρχονταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει στα χέρια της η Υπ.Ε.Ε. από παράνομο εργαστήριο στην Ταϊλάνδη. Οι έρευνες συνεχίζονται από την Δίωξη Ναρκωτικών και Οπλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών, της παράνομης εισαγωγής των αναβολικών στη χώρα μας, και των παραληπτών τους".


Tο πρώτο είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΟΠΑ, το Oxymetholone, το δεύτερο είναι το πασίγνωστο Winstrol και το τελευταίο το επίσης πασίγνωστο Cetabon (συνδιασμός winstrol και βιταμίνης Β).
Περιμένω να έχει και συνέχεια το θέμα, γιατί αυτά που κατασχέθηκαν είναι όλα ανδρογόνα και δεν έχει αποθεραπεία μαζί (αποθεραπεία=προστασία για τα , να μην μικρύνουν, και για να μην υπάρξει γυναικομαστία στους άνδρες). Αλλά θα μου πεις με 3 ευρώ παίρνεις ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ένα κουτάκι Proviron απο το φαρμακείο


Δεν υπάρχουν σχόλια: